Lumeabijuteriilor.ro  
Acasa Despre noi Contact Harta site
Cautare: Cautare avansata
Acasa    
Catalog    
Contul meu    
Cosul meu    

AcasaTermeni si conditii  
Termeni si conditii

 

Cum comandam online?             

1.Primul pas care trebuie efectuat este acela de a va inscrie ca utilizator al acestui site prin completarea datelor cerute.

2.Pasul doi este acela de a selecta produsul dorit si de a-l adauga in cosul de cumparaturi. Daca se doreste a se achizitiona mai multe produse se poate accesa butonul de continuare a cumparaturilor, dupa care se adauga pe rand produsele dorite. Daca se doreste a se face o corectie, aceasta se poate face prin modificarea cantitatilor produselor dorite, dupa care se apasa butonul de actualizare. In cosul de cumparaturi se evidentiaza produsele, preturile si metodele de expediere.

3.Pasul trei este lansarea comenzii prin butonul casierie. In acest moment veti primi la adresa de e-mail completata la datele personale o proforma in care se evidentiaza detaliile despre produse si metoda de livrare si totalul comenzii cu toate taxele incluse. In maxim 5 ore veti fi contactat prin e-mail sau telefonic de un operator de serviciu care va confirma comanda si va stabili metodele de livrare. Produsele pot fi comandate direct si prin e-mail, sau telefonic, dupa ce s-au stabilit detaliile cu operatorii lumea bijuteriilor.

4.Produsele care nu se afla pe stoc pot fi livrate in functie de disponibilitatea din partea producatorului, sau a importatorului. In cazul in care comanda nu poate fi onorata in 30 de zile, aceasta se considera nula si nu obliga la plata sub nici o forma clientul. Pentru platile efectuate in avans acestea vor fi returnate in termen de maxim 5 zile de la data expirarii valabilitatii comenzii. Magazinul online nu isi asuma responsabilitatea daca produsul nu se mai afla pe stoc, informarea online urmand a se face imediat dupa ce s-a verificat stocul in maxim 24 de ore de la lichidarea lui in mod online.

5.La acceptarea comenzii, clientul va primi in maxim 2 ore o confirmare online prin e-mail la adresa specificata la inscriere, sau telefonic, care va contine datele de contact, modalitatea de livrare, specificatiile produsului si datele de identificare ale firmei detinatoare a magazunului online. Pretul afisat ramane ferm si va fi afisat pe nota primita prin e-mail inclusiv TVA si taxa de transport pana la adresa specificata. Neregulile aparute in acest proces exonereaza clientul de responsabilitate si acesta poate refuza livrarea produsului, fara ca acesta sa fie pus sa plateasca sume suplimentare.

Cum platim?

Plata comenzii poate fi efectuata odata cu primirea produselor prin ramburs.

Denuntarea unilaterala a contractului de livrare online...

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator.

In cazul in care lumeabijuteriilor a omis sa transmita clientului informatiile de livrare, termenul pentru denuntarea unilaterala a contractului este de 90 de zile si incepe sa curga pentru produse, de la data primirii lor de catre client.
Daca in perioada celor 90 de zile informatiile sunt furnizate clientului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterala a contractului incepe sa curga din acel moment.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre client, lumeabijuteriilor are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului.

In cazul in care, pentru produsul sau serviciul ce face obiectul contractului la distanta, lumeabijuteriilor crediteaza clientul, direct sau in baza unui acord incheiat de lumeabijuteriilor cu un tert, o data cu denuntarea unilaterala a contractului la distanta inceteaza de drept si contractul de acordare a creditului, fara penalitati pentru client.

Clientul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (legea 130/2000 si 365/2002).

Denuntarea se face prin instiintare la adresa de e-mail: office@lumeabijuteriilor.ro, urmand a se stabili de catre un operator de serviciu conditiile de returnare si ramburs. Clientul va trebui sa specifice contul bancar unde suma de bani platita initial va fi returnata integral.

Statutul de confidentialitate a informatiilor:

Ne revine obligatia de a va proteja informatiile personale.
Odata inscrisi ca membri in acest magazin online ne rezervam dreptul de a folosi informatiile personale pentru activitati de marketing organizate de compania noastra. Politica firmei noastre ne obliga sa va pastram confidentialitatea informatiilor personale primite pe acest site si sa le folosim doar in activitatile noastre interne. Nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care sub diverse forme de atac informatic resursele si baza de date cu informatiile personale vor fi accesate, in schimb depunem efortul de a asigura protectia site-ului prin protejarea serverului unde este stocat.

Colectarea informatiilor personale:

Informatiile personale pot include detalii despre: nume, titlu, companie, e-mail, telefon personal, sau de servici. De asemenea putem culege informatii despre accesul dumneavoastra in site, cum ar fi: ce tip de browser folositi, data si ora de acces a acestui site, paginile accesate si calea de acces pe situl nostru. Aceste informatii ii sunt utile administratorului pentru imbunatatirea acestuia in timp.

Folosirea datelor personale :

Datele personale puse pe acest site vor fi folosite pentru a va furniza serviciile solicitate, date despre produsele si promotiile active.

Intrebari:

Daca aveti intrebari despre Statutul de Confidentialitate, sau despre felul cum procesam datele personale, va rugam sa ne contactati completand formularul contactati-ne.

Ne rezervam dreptul de a schimba periodic acest continut al Statutului de Confidentialitate.

Va multumim!

Lumea Bijuteriilor

 

 

incarcare ... incarcare ...