Lumeabijuteriilor.ro  
Acasa Despre noi Contact Harta site
Cautare: Cautare avansata
Acasa    
Catalog    
Contul meu    
Cosul meu    

AcasaLivrare produse  
Livrare produse

Este posibil ca in perioadele foarte aglomerate perioada de expediere sa se prelungeasca pana la 7 zile lucratoare, deoarece comenzile se trimit in ordinea in care au fost lansate.

 

Programul de expediere: pentru comenzile lansate de luni pana joi, coletele vor fi expediate a doua zi, iar comenzile care au fost lansate in zilele de vineri - duminica, coletele vor di expediate luni.

 

Tariful la greutatea coletelor este estimativ, in momentul in care lansati comanda este posibil sa fie putin mai mare, dar dumneavoastra veti plati exact pentru greutatea reala a coletului. 

De exemplu tariful pentru Posta Romana este de 10 lei , iar pentru curier porneste de la 18,80  lei, la care se adauga si rambursul, functie de suma + TVA 24%.

 

Neacceptarea de la curier, absenta repetata de la adresa de livrare indicate/agreate sau neridicarea de la posta a unui colet aferent unei comenzi ferme atrage dupa sine includerea pe Lista Neagra si inceperea demersurilor de recuperare a pagubelor create magazinului nostru. Toate comenzile lansate online sau telefonic pe magazinul nostru sunt monitorizate si salvate in log-uri, respectiv inregistrate audio, fapt ce ne permite sa furnizam organelor competente toate dovezile necesare in cazul in care comanda livrata de noi nu este acceptata/permisa/ridicata de dvs. Identificarea persoanelor care lanseaza comenzi pe care nu le onoreaza se face folosind programe de detectare IP si e-mail, coroborate cu datele personale obtinute cu ajutorul si colaborarea organelor abilitate in acest sens.

 

 

 

incarcare ... incarcare ...